Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verpleegkundige Kelly Bolton: ‘Door corona leerde ik loslaten’

De redactieraad van Nursing Vlaanderen groeit. Recent mochten we ook kersverse verpleegkundige Kelly Bolton verwelkomen.
verpleegkundige Kelly
Kelly Bolton: ‘Ik wil niet blijven stilstaan in mijn routine’.

Hoe belangrijk is Nursing Vlaanderen voor jou?

‘Nursing Vlaanderen helpt mij om mee te zijn met alle veranderingen. Ik wil niet stil blijven staan in mijn routine. Er verandert zo veel in de medische wereld.

Ik ben recent afgestudeerd en ik merk dat er alweer nieuwe technieken worden aangeleerd. Door de artikels op nursing.be te lezen merk ik dat ik belangrijke zaken herontdek.’

Waarom wil je graag mee betrokken zijn bij de redactieraad?

‘Ik vind het fijn om mij ideeën te kunnen delen met huidige en toekomstige verpleegkundigen. Daarnaast leer ik graag bij. Ik wil op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen, technieken en hulpmiddelen die we kunnen toepassen bij onze patiënten.

Wil jij niets meer missen van Nursing Vlaanderen?

Schrijf je dan in voor onze gratis Nursing Vlaanderen nieuwsbrief en ontvang elke twee weken onze beste artikelen in jouw mailbox!

Inschrijven

Welke impact hoop jij als verpleegkundige te kunnen maken?

‘Ik hoop dat ik de patiënten de beste zorg kan bieden. Dat ik hen kan begeleiden in hun ziekteproces, hoe het ook zal verlopen.

Daarnaast wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste verpleegkundige technieken en het klinisch redeneren zo goed mogelijk onder de knie krijgen. 

Ook wil ik ook voor studenten een voorbeeld en een mentor zijn. En last but not least wil ik er altijd zijn voor mijn collega’s. Dat ze weten dat ik voor hen klaarsta. Dat ik hen help waar ze de hulp verwachten.

Wat was je grootste les uit de coronacrisis?

‘Loslaten! Voor corona was ik een perfectionist en moest alles exact verlopen zoals ik in mijn hoofd had. Wat uiteraard onmogelijk is. En door de pandemie al helemaal.

Daardoor heb ik een enorme klik gemaakt. Ik laat me nu niet meer opjagen en ga een stuk rustiger te werk. Dat straal ik uit naar mijn patiënten. Zij worden er zelf ook rustiger van.’

Ook zin om lid te worden van de redactieraad van Nursing Vlaanderen en mee na te denken over interessante invalshoeken en relevante thema’s? Werk je in een ziekenhuis of als thuisverpleegkundige, of ben je student? Stuur een mail naar redactie@nursing.be en vertel ons wat je huidige functie of opleidingsniveau is en waarom je ons team graag komt versterken.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.