Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Opnieuw in de zorg!

Hallo, ik ben Sylvie Wymeersch, CEO van Akkermans & Partners België. Ik heb een echt héél mooi voorstel voor jou! Sterker nog “an offer you can’t refuse”.

Laat ons eerst even kort kennismaken

Al 18 jaar is mijn organisatie zeer actief in het verbinden van onze gespecialiseerde consultants in de financiële wereld, met onze opdrachtgevers.
Tijdelijk, langdurig, op projectbasis, parttime, alle werkregimes zijn mogelijk!
En dit binnen alle mogelijke functies, taken en zo dicht mogelijk bij thuis.

Dit gaan wij óók voor de Zorg doen

Een branche met gepassioneerde medewerkers die jammer genoeg om meerdere redenen de sector hebben verlaten, of dat van plan zijn. Zonde, écht zonde!

Legitieme redenen trouwens

Redenen als te hoge werkdruk, te hoog ziekteverzuim, burn-out, te weinig perspectief op verbetering, en óók nog een te laag inkomen! Herkenbaar?

Waarbij velen graag terug, of verder willen werken in ‘hun’ Zorgwereld.

Wij nemen al jouw huidige bezwaren en belemmeringen weg en richten ons op jouw wensen en waarden. In alle flexibiliteit, zoals tijdelijk, langdurig, op projectbasis, parttime, freelance èn zelfs als Associate Partner.

Wij zorgen bovendien dat jouw werk gekoppeld is aan jouw specifieke kennis en ervaring. Waarbij we met iedereen die dat wil, een ontwikkelingsplan voor maar liefst 3 jaar opstellen.

Alles tegen een hogere beloning! Heel bijzonder toch?!

Dus, ga naar akkermanspartners.be/join-our-team/zorg of neem direct contact met mij op (SylvieWymeersch@akkermanspartners.be) en laat jou informeren over alles waar jij belang aan hecht.

Graag tot binnenkort.

Sylvie
Akkermans & Partners België
Generaal Lemanstraat 74, 2600 Antwerpen, België

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.