Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezocht: studenten voor de rubriek ‘Student Corner’

Voor onze rubriek 'Student Corner' zijn we op zoek naar studenten die over de resultaten van hun bachelorscriptie willen vertellen.
Studenten in gesprek.
Dankzij Student Corner deel je je onderzoeksresultaten met veel collega-verpleegkundigen. (Foto Unsplash)

Ook zijn we op zoek naar verpleegkundigen die voor hun banaba of postgraduaat een bachelorproef maakten. Het gaat om onderzoeken die interessant zijn voor verpleegkundigen in het ziekenhuis en de thuisverpleging.

Studeerde je af in 2022 en ontving je voor het werk een mooi cijfer? Deel jouw kennis met je collega’s en andere studenten en mail je scriptie naar redactie@nursing.be. Wij nemen contact met je op, waarna een journalist een interview afneemt. Voordat het artikel online gaat, kun je de tekst nalezen.

Deze uitnodiging geldt ook voor alle hogeschooldocenten en lectoren verpleegkunde. Heeft een student een mooie bachelorscriptie geschreven? Moedig de student zeker aan om deel te nemen aan onze Student Corner, zodat hij of zij de resultaten online kan delen.

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.