Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Enquête: Heb jij wel eens te maken met agressie?

Verpleegkundigen worden regelmatig geconfronteerd met agressieve patiënten en hun familie. Hoe vaak komt het voor en wat is de impact? Doe mee en vul de enquête in.
Meisje maakt een vuist.
Ben jij het afgelopen jaar uitgescholden of zelfs fysiek aangevallen (of niet)? Vul de enquête in. Foto: Unsplash

Dat zorgmedewerkers regelmatig met agressie worden geconfronteerd, is bekend. Zo startte AZ Monica in september met een agressietraining voor haar medewerkers omdat verbale en fysieke agressie fors waren toegenomen.

Hoe ervaar jij het?

Nursing Vlaanderen vraagt zich af hoe verpleegkundigen het zelf ervaren. Ben jij het afgelopen jaar uitgescholden of zelfs fysiek aangevallen? Is er een evolutie als gevolg van covid-19? Wat is de impact van agressie op jou? Word je hierin door je werkgever ondersteund? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Enquête Agressie

Laat ons weten hoe jij het beleeft en vul de Nursing Vlaanderen Enquête Agressie in. De vragenlijst duurt 5 minuten en je antwoorden zijn anoniem. Bovendien krijg je 3 maanden een gratis proefabonnement op Nursing Vlaanderen.

Looptijd enquête

De enquête loopt tot en met 16 november 2021. Houd Nursing Vlaanderen in de gaten voor de uitslag van de enquête en artikelen over dit belangrijke onderwerp.

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.