Home Challenge Wat is de Nursing Challenge?

Wat is de Nursing Challenge?

De Nursing Challenge is de naam van de online kennistoetsen van Nursing Vlaanderen waarmee jij je verpleegkundige kennis kunt vergroten. Iedere maand verschijnen er op de website twee Challenge-artikelen over klinische onderwerpen en medicatie. Aan deze artikelen zijn toetsvragen verbonden. Je moet abonnee zijn van Nursing Vlaanderen om toegang te krijgen tot de Challenge-artikelen en de online kennistoetsen. Je kunt ook meedoen aan de Nursing Challenge met een gratis proefabonnement. 

De Nursing Challenge-artikelen zijn goedgekeurd door specialisten van het Verbond der Belgische beroepsverenigingen van artsen-specialisten (SVBS), en apothekers van de Koninklijke Apothekers vereniging van Antwerpen (KAVA).

Ga naar alle Challenge artikelen

Nursing Challenge voor je hele afdeling?
Instellingen kunnen hun verpleegkundigen abonneren op Nursing Vlaanderen en ze op deze manier laten deelnemen aan de Nursing Challenge. Hiermee faciliteren ze hun personeel in het bijhouden van hun verpleegkundige kennis. Is dit ook iets voor jouw instelling? Je werkgever krijgt al korting vanaf vijf abonnementen. Bij interesse kun je contact opnemen met Hamed Altaf via hamed.altaf@bsl.nl of bel (0031) (0)6 1091 3832.

Certificaat en mooie prijzen

Bij elke toets die je succesvol afrondt kun je een certificaat downloaden. Hierop staat het onderwerp van de toets vermeld. Je kunt meerdere keren aan dezelfde toets meedoen om je punten te verhogen.

Met de Nursing Challenge maak je ook kans op mooie prijzen! Wij geven elke maand maand een leuke goodiebag weg. Verder is er elk jaar een prijs voor de 5 best scorende verpleegkundigen.

Via deze link kun je het wedstrijdreglement bekijken