Home Challenge Wat is de Nursing Challenge?

Test je vakkennis met de Nursing Challenge!

De Nursing Challenge is een artikel over een klinisch onderwerp of medicatie aangevuld met een handige online kennistoets. Zo test je meteen je kennis over dit onderwerp.

Waarom meedoen aan de Nursing Challenge? 

• Je houdt je kennis up-to-date
• Je weet meteen hoe goed je scoort
• De online toets is gebruiksvriendelijk en vlot toegankelijk, ook via je telefoon
• Bij een succesvolle toets krijg je een certificaat dat je kan voorleggen aan je (toekomstige) werkgever
• Je maakt elke maand kans op een Nursing cadeaupakket

Ga jij de challenge aan?

 

Tip: neem een GRATIS proefabonnement

De Nursing Challenge is enkel toegankelijk voor abonnees van Nursing Vlaanderen. Nog geen abonnee? Neem nu meteen een proefabonnement een lees alles op nursing.be een maand gratis. Je hoeft geen credit card-gegevens in te vullen en het abonnement stopt vanzelf. Je hangt dus nergens aan vast.

De Nursing Challenge-artikelen zijn goedgekeurd door specialisten van het Verbond der Belgische beroepsverenigingen van artsen-specialisten (SVBS) en Belgische apothekers.

Ga naar alle Challenge-artikelen

Certificaat en mooie prijzen

Bij elke toets die je succesvol afrondt kun je een certificaat downloaden. Hierop staat het onderwerp van de toets vermeld. Je kunt meerdere keren aan dezelfde toets meedoen om je punten te verhogen.

Met de Nursing Challenge maak je ook kans op mooie prijzen! Elk kwartaal maak je kans op een Nursing cadeaupakket. Verder is er elk jaar een prijs voor de 5 best scorende verpleegkundigen.

Bekijk het wedstrijdreglement

Nursing Challenge voor je hele afdeling?
Als organisatie kan je jouw verpleegkundigen abonneren op Nursing Vlaanderen en hen op deze manier laten deelnemen aan de Nursing Challenge. Zo faciliteer je hen in het bijhouden van hun verpleegkundige kennis. Iets voor jouw organisatie? Je werkgever krijgt al korting vanaf 5 abonnementen. Bij interesse kun je contact opnemen met Hamed Altaf via hamed.altaf@bsl.nl of bel (0031) (0)6 1091 3832.